הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/02/2014 | 09:51 | מאת: אני

בתי טופלה עד כה בקונצרטה 36 שני כדורים ליום הרופא החליט להעבירה לריטלין LA30 שני כדורים ליום כדי להעלות מנון שאלתי האם בריטליןLA תופעות לוואי עלי לציין שהקונצרטה לא עשתה תופעות לוואי בכלל ,ומה יהיה מנון הריטלין ליום שתקח עכשיו.בנוסף מה מחירה בקופות החולים

שלום, קונצרטה וריטלין LA מכילות את אותו החומר הפעיל (methylphenidate), ולכן יש להן פוטנציאל תופעות לוואי זהה. למרות זאת, בגלל שהחומר הפעיל משתחרר מהכדור באופן שונה בין שני התכשירים, ייתכנו תופעות לוואי שבתך לא חשה מקודם. המינון נקבע ע"י הרופא על-פי תגובתה לטיפול. כפי שציינת בשאלתך נקבע לה מינון של 30 מ"ג פעמיים ביום. בקופות החולים יש לרוב השתתפות של 50% לבעלי ביטוח משלים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות