הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/02/2014 | 22:56 | מאת: נאהד

שלום אני מניקה כמעט חודשים התינוק שלי לא יונק טוב הוא כול פעם אוכל קצת ונרדם והוא לא שבע יושן 10 דקות וקם מתחיל לבכות האם אני אעצור את ההנקה ואתן לא בקבוק מה לעשות

נאהד שלום, לא חייבים להפסיק את ההנקה. תוכלי להתייעץ עם יועצת הנקה או אחות טיפת חלב לגבי האופן הנכון להיניק. ייתכן ואחרי הדרכה תצליחי יותר. כדאי גם לבצע מעקב על משקלו ולראות אם הוא עולה במשקל. לפעמים יש "קפיצה" בגדילה של התינוק והוא דורש יותר חלב. במצב כזה, הגברת תדירות ההנקה יכולה לפתור את הבעיה. במקרים מסוימים ניתן לשלב הנקה עם אכילה מבקבוק ולראות אם הוא שבע יותר. כדאי גם לבדוק אם קשה לו לינוק מסיבה רפואית (כמו אף סתום). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות