נטילת אריוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2014 | 08:26 | מאת: זהבה

שלום ליאת, בת 71, מטופלת שנים באלטרוקסין. בחצי השנה האחרונה התחלתי ליטול גם אנלפריל 10מ"ג פעמיים ביום וגלוקומין 850 מ"ג בערב. סובלת גם מנזלת אלרגית שאף יורדת ומצטברת לליחה, אך מטופלת לפי הצורך באריוס 5 מ"ג. מאז שהתחלתי ליטול את הגלוקומין (מזה כחודשיים) התגברה כמות הליחה שיורדת מאחורי הגרון. בנוסף יש לי תחושות בחילה שמעוררות רצון להקיא וכיוח יתר. ניסיתי לרדת ממוצרי חלב אך לא הרגשתי שינוי משמעותי. שאלתי: אם אריוס עוזר לי במקרה האלרגיה, ובהתחשב בתרופות שאני צורכת ובתרופה עצמה, האם ניתן לצרוך את האריוס לתקופה ממושכת ללא בעיות כלשהן? תודה בעב תשובתך, זהבה שאלתי

זהבה שלום, אין בעיה לקחת אריוס לתקופה של חודשיים -שלושה, אך מדובר בתרופת מרשם וזה חייב להיעשות על דעת רופא. מכיוון שמדובר בבעיה כרונית, ניתן להתייעץ עם הרופא גם לגבי אופציות טיפוליות נוספות (כמו תרסיסי אף לנזלת אלרגית). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות