אופן מתן פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2014 | 14:14 | מאת: ויקי

היי ליאת, באיזה דרכים ניתן לתת פרוביוטיקה ביוטיקיד LR חוץ מלשים בתמל? אפשר בתוך מים ואז לתת בכפית? או במזרק? תודה מראש על המענה

26/02/2014 | 13:52 | מאת: ויקי

מדובר בילד בן שנתיים בעבר הייתי שמה לו פרוביוטיקה בתמל והוא כבר לא שותה תמל ובאוכל לא יכולה לערבב לו הוא עם דלקת אוזניים חום ולחא תיאבון וחשוב לי שיקבל את הפרוביוטיקה מאחר ולוקח אנטיביוטיקה

ויקי שלום, תוכלי לערבב את הפרוביוטיקה בשוקו או חלב. ניתן לערבב במעדן או פרי מרוסק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות