אופלוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2014 | 18:58 | מאת: עינת

שלום רב הילד שלי בן 8 חודשים סובל בלי סוף מדלקות רוזנים היום היינו אצל רופא אף אוזן גרון שאב לו הרופא באוזניים ונתן לו טיפות בשם אופלוקס קניתי את התרופה ואני רואה כי רשום על זה טיפות עיניים האם זה הגיוני או שהרופא טעה ונתן את הטיפות עיניים האלה במקום טיפות אוזניים

עינת שלום, ניתן לשים טיפות עיניים באוזניים. ואנטיביוטיקה מהסוג שיש באופלוקס היא יעילה לטיפול בדלקות אוזניים. כמובן שאסור לשים טיפות אוזניים בעיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות