שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/02/2014 | 13:37 | מאת: דוד

אני מבין שאין יותר רוקל. האם זה נכון? אם כן מה התחליף שמכיל אספירין?

דוד שלום, אין תכשיר זהה לרוקל שמשווק כיום. לא ציינת לאיזו מטרה אתה מעוניין בשיכוך כאבים (מיגרנה, כאבי שרירים, וכו'), אך ישנם תכשירים נגד כאבים המכילים אספירין כמו כדורי אספירין במינון 500 מ"ג או אקמול פוקוס/אקסידול המכילים שילוב של אספירין, פרצטאמול וקפאין. חשוב לקרוא את העלון לצרכן בטרם השימוש בתרופות כדי לוודא שאין לך התוויות נגד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות