סימני מתיחה לבנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/02/2014 | 23:54 | מאת: יובל

איזה משחות/כדורים יש לטיפול בסימני מתיחה לבנים ומה המחיר שלהם ? איזה משחות יש לטיפול בצלקות ישנות ומה מחירם ? והאם יש דרך לטיפול בשטפי דם ולגרום להחלה מהירה שלהם ?

יובל שלום, לסימני מתיחה של בנים ניתן להשתמש באותם התכשירים של בנות. לא מדובר בתכשירים תרופתיים, אלא בתכשירים קוסמטיים או דרמו-קוסמטיים, המבוססים על לחות ועל שמנים לשיפור גמישות העור. הטיפול בצלקות ישנות הוא פחות יעיל מטיפול בצלקות חדשות יחסית. ישנם ג'לים על בסיס סיליקון (פחות מומלץ לצלקות בנות יותר מ-4 שנים) ויריעות סיליקון (שניתנות לשימוש גם על צלקות ישנות יותר) לזירוז העלמות של "סימנים כחולים" ניתן להיעזר במשחת טראומפלנט (צמח מרפא) או טראומיל (תכשיר הומאופתי). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות