סליפ איד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/03/2014 | 10:31 | מאת: תמר

בת 45 , בריאה בדרך כלל לאחר ניתוח כירוגי התקשתי לישון בלילות ולא מכאב לקחתי לאחרונה סליפ איד וזה אכן עזר האם זה ממכר ? האם יש סכנה בשימוש ממושך ? האם ניתן להפסיק בבת אחת (לוקחת פחות משבועיים) מזה אנטי היסטמינים ? האם תרופה זו פוגעת באחד מאיברי הגוף ?

תמר שלום, התרופה אינה ממכרת. אין להשתמש בה מעבר לשבועיים ללא התייעצות עם רופא. באדם בריא, ללא מחלות רקע, טיפול של עד שבועיים נחשב בטוח. אנטיהיסטמין היא תרופה הנוגדת פעילות של חומר שנקרא היסטמין בגוף והוא מעורב בתגובות אלרגיות. לחומרים אנטיהיסטמיניים מדור ישן יש נטיה לגרום לנימנום ועל סמך תופעת לוואי זו, התרופה מיועדת לבעיות שינה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות