אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/03/2014 | 08:31 | מאת: אילת

שלום רב ברצוני לשאול אם מותר להשתמש בו זמנית בספוגית הקיימת בשוק עם קוטל זרע (ששכחתי את שמה) ביחד עם נרות גלוואן. האם קוטל הזרע שעל הספוגית הוא מאותה משפחה של הגלואן, והאם אין סיכון לפגיעה ברקמה מהשילוב הזה? תודה

אילת שלום, הספוגית מכילה 3 חומרים קוטלי זרע, שאחד מהם מופיע גם בנרות גלוואן. לא אמור להתרחש נזק לרקמה אם אינך אלרגית לחומרים הפעילים, אך תתכן תופעת לוואי של גירוי (בעיקר אם את משלבת שני אמצעים המכילים את אותו החומר). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות