עודף יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/03/2014 | 15:05 | מאת: ליזה

שלום, לבתי יש עודף שומנים, היא בת 14 ועצלנית מאוד. היא לא יכולה להפסיק לאכול בכמויות, ולא רוצה לעשות ספורט לצאת להליכות. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

ליזה שלום, הפתרון לעודף משקל, בעיקר בגיל זה הוא שינויי אורח חיים (תזונה ופעילות גופנית). חשוב לבצע בדיקות רפואיות כדי לשלול סיבה רפואית לעודף המשקל. תוכלי להתייעץ עם תזונאי/ת, שיתנו תפריט שיהיה לה קל להתמודד איתו. נסי לחשוב על פעילויות משותפות שתוכלו לעשות ביחד או חוג של פעילות גופנית. חשוב לדבר איתה בעדינות כדי לא לפגוע בדימוי העצמי שלה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות