אלטרולט לפני השינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2014 | 15:22 | מאת: אביב

האם יש משמעות כמה זמן לפני השינה יש לקחת את האלטרולט בכדי לקבל את האפקט משרה השינה שלו. אני היום לוקח רגע לפני שאני נכנס למיטה לשון ומה שקורה שלעיתים אני נרדם ולעיתים נשאר ערני ולא מצליח להרדם בכלל (הכדור מעורר במקום להרדים)

אביב שלום, אם מטרת הטיפול באלטרולט היא השריית שינה, יש לקחת אותו כחצי שעה לפני השינה. אם הכדור גורם לך דווקא לאפקט מעורר ובתדירות יחסית גבוהה, כנראה שזה לא הטיפול הנכון עבורך (בהנחה שלא ניתן לבעיה רפואית אחרת) ויש להתייעץ עם רופא לגבי טיפול חלופי. ליאת

03/03/2014 | 19:51 | מאת: אביב

זה ניתן לטיפול בחרדות והפרעות שינה כתוצאה מכך. זה היה בשילוב קלונקס אך התבקשתי להפסיק את הקלונקס וכרגע אני חודש רק עם האלטרולט

מנהל פורום תרופות ורוקחות