צרבת נוראית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/03/2014 | 20:45 | מאת: ריבה

אני סובלת מצרבת נוראית שמטרידה אותי בערך חודשים הרופאה נתנה לי כדורים בשם אומפרדקס קפליות קניתי אתמול ואני מפחדת לקחת בגלל התופעות לוואי שרשומות רשום שם מלא תופעות לוואי מפחידות אבל האם הכדורים האם שהיא נתנה לי באמת עוזרים לצרבת כי בדרך כלל לוקחים אומפרדקס מתי שיש דלקות בקיבה כיב ודלקות בוושט השאלה אם אומפרדקס עוזר גם לצרבת נוראית אני מפחדת סתם לקחת אבל הרופא אמרה לי שאם אני רוצה לצאת מהצרבת מהר אז אני חייבת לקחת כדור 1 ביום למשך חודש אני מבולבלת

ריבה שלום, אומפרדקס הוא טיפול יעיל ביותר לצרבת, בעיקר כשמדובר בתופעה ממושכת או תכופה. לרוב היא נסבלת, אך ייתכנו בחילות, כאב ראש, שינוי בטעם, והפרעות במערכת העיכול (תופעות לוואי חמורות אינן נפוצות). בשימוש לטווח ארוך ייתכנו תופעות לוואי נוספות. אם את חוששת מכדור זה, תוכלי לנסות לטפל בסותרי חומצה כמו טאמס, רני או מאלוקס. ליאת

04/03/2014 | 23:06 | מאת: ריבה

תודה לך זהו שיש לי גם טאמס זה לא ממש מרפא צרבת לקחתי 4 לכסניות של זה ביומים ולא עזר זה חזר אז הרופא אמרה לי שרק אומפרדקס קפליות יעזרו אבל אני יודעת שלוקחים את זה לדלקות בקיבה וכיב קיבה ומתי שיש דלקת חמורה בוושט לא ידעתי שזה לצרבת גם למרות שהתרופה הזאת מעכבת הפרשת חומצה במערכת העיכול אומפרדקס זה בטוח עוזר לצרבת והכי יעיל אבל יש שני סוגים של אומפרדקס לא

מנהל פורום תרופות ורוקחות