טריטייס קומפ 2.5 וטריטייס 2.5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2014 | 15:55 | מאת: אביב

הי נתבקשתי ע"י רופאת המשפחה להוסיף טריטייס 2.5 לטריטייס קומפ 2.5 שאותו אני נוטל בבוקר (בבוקר לחצי דם גבוהים). נאמר לי לקחת את הטריטייס 2.5 בערב. האם זה תקין? האם אפשר לקחת את שניהם בבוקר? תודה

אביב שלום, מבחינת מינונים, אתה לא עובר את המקסימום היומי המותר, ולכן לא אמורה להיות בעיה בשילוב התרופות. באופן עקרוני ניתן לקחת את הכדורים ביחד, אך חייבים להיזהר מירידה חדה מדי בלחץ הדם וסחרחורות. בנוסף, אם אתה מתעורר עם לחצי דם גבוהים, יש הגיון בלקחת כדור בערב, שימנע את העליה בלחץ הדם לקראת הבוקר, וייתן כיסוי תרופתי למשך 24 שעות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות