דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2014 | 16:56 | מאת: מינה

שלום ליאת פנצלינים אנטי פאסודומנוס אפשר לתת עם פנצלין סנטטי כלשהוא או שרק עם חצי סנטטי מסויים

מינה שלום, פסודומונאס הוא חיידק מאוד עמיד. יש סוגים ספציפיים של פניצילינים שהוא מגיב אליהם ולשאר הפניצילינים אין לו רגישות. את הטיפול קובעים על-פי בדיקת מעבדה לרגישות לאנטיביוטיקה. מדובר בפניצילינים חצי סינטטים ספציפיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות