דקטרומטורפן לטריגמינל נוירלגיה לא טיפוסית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2014 | 23:17 | מאת: מיכל רותם

מהן תופעות לוואי של כדור זה במינון של 30 מג כפול 3 ביום. מקבלת בוטרוקס10 מדבקה לפעם בשבוע תופעת לוואי ראשונה רעש חזק באוניים בזמן עצימת עייניים. האם מוכר לך תודה מיכל

מיכל שלום, לא נתקלתי בדיווחים של צלצולים באוזניים בעקבות שימוש בדקסטרומטורפאן. תופעות לוואי של תרופה זו הן: עייפות, סחרחורת וישנוניות. קיימות תופעות פחות נפוצות כמו תלות, פריחה, ותופעות פסיכיאטריות. האם התכוונת למדבקות butrans ? לגבי החומר הפעיל במדבקות אלה יש דיווח של צלצולים באוזניים, אך זה נחשב לא נפוץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות