מה ידוע על תרופה זו?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/03/2014 | 08:14 | מאת: דוד

מה ידוע על תרופה זו? ומה דרך לקיחתה והשפעתה ל הערמונית? maximum prostate ?

דוד שלום, המוצר שציינת אינו תרופה, אלא תוסף תזונה. אם תוכל לציין מהם המרכיבים הפעילים בתכשיר זה, אוכל להתייחס אליהם. ליאת

06/03/2014 | 21:48 | מאת: דוד

גודל מנה: 1 כמוסת מנות במכל: 60 הסכום להגשה % ערך יומי Phytopin ® פיטוסטרולים 430 מ"ג ** Sitosterol ביתא (מPhytopin ®) 300 מ"ג ** Campesterol (מPhytopin ®) 25 מ"ג ** הסויה גניסטאין 40% 25 מ"ג ** האבץ ציטראט 10 מ"ג 67% סלניום 35 מק"ג 50% ** ערך יומי לא נקבע.

מנהל פורום תרופות ורוקחות