צפוויט פורטה ואימונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2014 | 10:52 | מאת: אמיר לביא

שלום רב. רופאת המשפחה רשמה לי מרשם לצפוויט פורטה 500 3 פעמים ביום למשך שבוע. (בגלל פצע שנראה כמו חצ'קון אולי פרונקל) וגם משחה למרוח פעמיים ביום. השאלה שלי היא האם אין בעיה להתאמן אימוני כח בחדר כושר (3 פעמים בשבוע)?

אמיר שלום, באופן עקרוני, אין מניעה לבצע פעילות גופנית בזמן טיפול אנטיביוטי. הבעיה העיקרית היא לבצע פעילות גופנית בזמן מחלה, כשהגוף חלש ומגויס להילחם בזיהום. אם אתה מרגיש חלש או שמדובר באימון מאוד אינטנסיבי, כדאי להימנע או להפחית את המאמץ. חשוב להקפיד לשתות הרבה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות