איזה תרופא אוכל לקחצ בעקירה כירורגית של שן בינה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2014 | 21:41 | מאת: ניקי

אני בשבוע 25. צריכה לעבור בבוקר עקירה של שן בינה. איזה מהתרופות הבאות אוכל לקחת? (בעקירות קודמות סבלתי מאוד לפחות ביום וחצי הראשונים ולקחתי סטרואידים). פרקוסט טרמדקס נורופן אתופן ארקוקסיה דקסטאמטזון סלקוקס אודה לתשובה מהירה ככל הניתן.

ניקי שלום, שימוש בתרופות במהלך הריון מחייב התייעצות עם רופא. אין איסור גורף על אף אחת מהתרופות שציינת. אם הכאב נסבל, ניתן להתייעץ עם הרופא לגבי נורופן שיש עליה יחסית הרבה מידע (תרופה ותיקה). אם הכאב מאוד חזק ניתן להתייעץ לגבי אתופן או פרקוסט. ממלץ לפנות גם למרכז ייעוץ טרטולוגי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות