פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2014 | 08:42 | מאת: בתאל

שלום , לאחר איחור של חודש וחצי אני התחלתי לקחת פרימולוט נור על מנת לקבל את המחזור החודשי , מהרופא נאמר לי לקחת חמישה ימים פעמיים ביום . סיימתי את חמשת הימים אך עדיין המחזור לא הגיע. ואינני בהריון חשוב לציין . האם אוכל להמשיך לקחת את הכדורים שנותרו בחבילה (שהם לעשרה ימים בסה"כ) על מנת לקבל את המחזור ?

בתאל שלום, אחרי הפסקת כדורי פרימולוט נור, לוקח פרק זמן של בין 3 ל-7 ימים עד שהמחזור מופיע. אם אחרי שבוע עדיין לא קיבלת, התייעצי עם הרופא לגבי המשך טיפול. ליאת

09/03/2014 | 14:44 | מאת: בתאל

מנהל פורום תרופות ורוקחות