תופעות לוואי של אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/03/2014 | 17:28 | מאת: מירי

שלום אני בת 47 לפני יומיים הובחן אצלי סינוסיטיס ומאז אני נוטלת מוקסיפן פורטה במינון של שתי כמוסות של 500מ"ג שלוש פעמים ביום א- זה נראה לי מניון גדול מדי אכן? ב- האם האנטיביוטיקה גורמת לירידה בתאבון ג מתי אפשר לחזור לפעילות גופנית?

מירי שלום, המינון שאת מקבלת הוא גבוה, אך בטווח המינונים המקובלים. אנטיביוטיקה זו לא אמורה להשפיע על התאבון. רצוי לחכות עם פעילות גופנית עד שתסיימי את הטיפול. בכל מקרה, חשוב לא לבצע פעילות גופנית כשהגוף חלש או בשלב מוקדם של המחלה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות