ויטמין e אוויגול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/03/2014 | 18:53 | מאת: אביבה

מותר לקחת באופן קבוע ויטמין e ולמה זה טוב

אביבה שלום, ויטמין E הוא נוגד חמצון חזק. ברפואה משתמשים בו במצבי חסר שלו, וכטיפול בתסמונת קדם ווסתית. ברפואה האלטרנטיבית הוא משמש כאנטי-אייג'ינג, להגנה מפני מחלות לב וכלי דם, לשמירה על תפקוד המוח, לתפקוד תקין של מערכת הרבייה ולהקלה בתסמונת קדם ווסתית ותסמיני גיל המעבר. באנשים בריאים שאינם נוטלים תרופות כרוניות, אין מניעה להשתמש בתכשיר לאורך זמן. מומלצת הפסקה אחרי מספר חודשים. ליאת

17/03/2014 | 16:40 | מאת: אביבה

השאלה שלי היא כזאת אני לא לוקחת שום כדור והאם אוויגול יוטמין e לא מסוכן אני לא לוקחת שום כדור וכמה זמן מותר לקחת ממנו

מנהל פורום תרופות ורוקחות