Q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/03/2014 | 10:29 | מאת: יהורם

שלום ליאת ה UBIKUINOL הוא צורתו המחוזרת של הQ10 עם זמינות ביולוגית טובה הרבה יותר אני בן 70 בריא לחלוטין,עוסק בפעילות גופנית בהרמת משקולות ואירובי,התחלתי ליטולUBIKUINOL 100 מ'ג,מיצרן אמין וטוב,האם המינון גבוהה?(בגלל הזמינות הביולוגית הגבוהה) 2-האם יש חשיבות מתי אני נוטל? (לפני אימון או אין חשיבות לכך) תודה יהורם

יהורם שלום, למרות שאין לי נתוני זמינות ביולוגית של התכשיר הספציפי, מינון יומי של 100 מ"ג אינו נחשב חריג באדם בריא שאינו נוטל תרופות כרוניות. קואנזים קיו-10 הוא בעל פעילות מעוררת, ולכן יש לקחת אותו בשעות היום, לפני אימון. ליאת

14/03/2014 | 12:36 | מאת: יהורם

תודה על תשובתך המהירה אני מתאמן בלילה,אני מבין שאין חובה לקחת לפני האימון,אז אני לוקיח בשעות לפני הצהריים או הבקר(כך נוח לי) זה בסדר?או מומלץ לפני האימון? תודה יהורם

מנהל פורום תרופות ורוקחות