כפר זלפה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/03/2014 | 19:37 | מאת: אנואר

אני לוקחת משחה לפצעי בגרות קטנים ואני שמה על האזור שיש בו אקנה המשחה אדפרין השתמשתי בזה לפני שבועיים ואין שיפור זה טוב או מה???

אנואר שלום, קרם אדפרין יש למרוח בשכבה דקה בערב על אזורי עור בעיתיים (יש להימנע ממריחה על השפתיים, עיניים, וזוויות האף). אפקט ראשוני ניתן לראות אחרי שבוע -שבועיים של טיפול ואפקט מיטבי ניתן לראות אחרי כ-8 שבועות טיפול. כדאי להמשיך בטיפול עוד שבוע, ואם עדיין לא תראי שיפור, התייעצי עם רופא העור שלך לגבי טיפול חליפי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות