מתן ורמוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/03/2014 | 20:22 | מאת: יעל

שלום. מה המינון המקובל לתרופה נגד תולעים "ורמוקס" לילד בן 4? והאם ניתן לשמור תרופה זו מעל חודשיים במקרר במידה והבקבוק לא נפתח כי יש לי בקבוק חדש במקרר מחודש ינואר.

יעל שלום, מכיוון שמדובר בתרופת מרשם, המינון ייקבע ע"י הרופא המטפל. המינון המקובל הוא 5 מ"ל כמנה חד פעמית, שיש לחזור עליה כעבור 10 ימים (קיימים גם משטרי מינון אחרים ולכן חשוב לקבל את הטיפול הנכון מהרופא). בקבוק סגור נשמר בתוקף עד תאריך התפוגה שלו, בתנאי שנשמר בתנאים נאותים. בבקבוק פתוח אין להשתמש מעבר ל-28 ימים מהפתיחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות