פטריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/03/2014 | 14:36 | מאת: שמואל

אני סובל מפטריות בכפות הרגלים כבר קרוב ל10 שנים כל התרופות והמשחות שלקחתי לא עזרו מה יכול להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה

שמואל שלום, חשוב לוודא שאכן מדובר בפטרת. ייתכן וחוסר תגובה לטיפולים מעיד על מצב אחר. חשוב להתמיד בטיפולים שנרשמו לך ולסיים אותם על פי ההוראות שניתנו לך. ישנם מצבים שמקשים על הריפוי כמו סכרת לא מאוזנת. חשוב לאזן את מחלות הרקע (אם יש), לפנות לרופא מומחה לאבחנה מדויקת, לסיים טיפול שנרשם לך, ליבש טוב את כף הרגל ובין האצבעות אחרי מקלחת, להשתמש בגרבי כותנה ובטלק נגד פטריות, ובקיץ להימנע כמה שאפשר מנעליים סגורות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות