ייבוש חלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/03/2014 | 10:54 | מאת: הדר

שלום יש לי תינוק בן 4 חודשים . עד עכשיו הייתי מניקה מעט ושואבת הרבה מאוד. קיבלתי כדור נוסיטידקס לייבוש החלב למשך יומיים. זה היום השני החזה גדוש מלא וכואב מאוווווד! מתי זה יעבור????

22/03/2014 | 18:44 | מאת: הדר

יש לציין שאת הכדורים קיבלתי כשילדתי ולקחתי רק עכשיו.. כמובן לאחר התייעצות עםרופא

הדר שלום, האם התכוונת לדוסטינקס (dostinex)? התרופה דוסטינקס להפסקת הנקה, מתחילה להשפיע אחרי 24 שעות. שיא התגובה אמור להגיע אחרי 48 שעות. תוכלי "לשחרר" קצת מהגודש ע"י שאיבת מעט מהחלב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות