גלולות מינס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/03/2014 | 17:42 | מאת: שירלי

היי התחלתי ליטול גלולות מינס לפני כשבוע ואני בדיאטה כבר חודש,אני חוששת שבגלל הגלולות הירידה תפסיק ואני יעלה במשקל או שפתאום יהיה לי תאבון שלא אוכך לעמוד בו,האם את יודעת אם גלולות מינס משמינות ומעוררות תאבון?כי הבנתי שכמות ההורמונים קטנה מאוד ביחס לגלולות אחרות,במקרה וכן תהיה עליה במשקל כמה בדרך כלל מעלים בעקבות הגלולות והאם ניתן לשלוט איכשהו על התאבןן?תודה רבה

שירלי שלום, גלולות מינס עלולות להשפיע על התאבון, או להגביר או להפחית אותו. עליה במשקל יכולה להתרחש בעקבות עליה בתאבון, אך גם בגלל הצטברות נוזלים שיכולה להתרחש. תופעות לוואי אלה לא מתרחשות ב-100% מהמטופלות ולכן יש סיכוי שלא תחווי אותן בכלל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות