חלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/03/2014 | 22:07 | מאת: נירית

ערב טוב יש לי שאלה האם חלב בשדיים מעקב כניסה להריון כבר שנהה שאני לא מניקה ונישאר לי קצת חלב ואני מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה הרופא נשים אמר שאין משהו שמייבש את זה חוץ מי חזייה לוחצת וגם זה לא עוזר מה את ממליצה לעשות תודה רבה....

נירית שלום, רמות גבוהות של פרולקטין (הורמון שאחראי ליצירת חלב) בדם עשויות לעכב הריון. בדר"כ זה קורה במצב של הנקה מלאה או הפרעה אנדוקרינית כלשהי. את צריכה לבצע בירור ובדיקות דם כדי לזהות מהי הסיבה לקושי להיכנס להריון והטיפול (אם נדרש) יקבע לפי תוצאות הבירור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות