תינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/03/2014 | 01:50 | מאת: מעין

שלום רב התינוקית שלי בת 3חודשים היא סובלת מאוד מעצירות וגזים וכאבי בטן היא ממש בוכה כאשר היא עושה את הצרכים שלה ולפעמים לילה שלם ללא שינה רק בגלל הכאבי בטן והגזים. הרופאה נתנה לנו תרופה בשם בייביזים לחמש טיפות לפני אןכל ואחריי אוכל. האם קיים משהו אחר שיש לו יותר יעילות מהתרופה הזאת ויקל עליה את הכאבים? הילדה שלי שוקלת 3 קילו חשוב לציין

מעיין שלום, ישנם מספר מוצרים להקלה על תופעות גזים אצל תינוקות. יש תכשיר תרופתי בשם סימיקול ותכשירים טבעיים על בסיס שומר וקמומיל או הומאופתיה. מכיוון שכל תינוק מגיב אחרת לתכשירים השונים, אין לי המלצה ספציפית. צריך לנסות עד שמוצאים תכשיר מתאים. לא ציינת אם היא יונקת או ניזונה מתמ"ל. תינוק יונק יכול לסבול מעצירות עד 5 ימים וזה נחשב תקין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות