מירו להפרעות שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/03/2014 | 11:37 | מאת: אביב

קיבלתי מירו להפרעות שינה (בעיות הרדמות ושינה קלה) במינון של 7.5 מג. לקחתי לפני שבועיים מס' ימים (6 ימים) ואכן השינה השתפרה. בגלל בעיות עם תרופת לחץ דם שלקחתי בערב הפסקתי את שניהם. אתמול לקחתי שוב את המירו אך היא לא הרדימה. הייתה תחושת רוגע מצד אחד אך לא ניתן היה להרדם וגם נעלמה תחושת העיפות שהיתה לפני הכדור. האם זה יכול להיות במינון שכזה? אם אמשיך לקחת המצב ישתנה או שאפקט השינה נעלם? האם הגדלת מינון תשפר את המצב? (כמובן שאני גם מתיעץ עם הרופא המטפל) תודה

אביב שלום, ייתכן ומדובר במינון שהוא נמוך מדי עבורך או שלא היית עייף במיוחד. אפקט השינה לא נעלם, אך לפעמים יש צורך בהעלאת מינון כדי לקבל את אותו אפקט. ברר עם הרופא המטפל אם תוכל להעלות את המינון ל-15 מ"ג. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות