נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/03/2014 | 10:17 | מאת: רונית

לאחרונה הבטן שלי מאוד נפוחה ומלאה בגזים יש לי יציאות תכופות בשירתים אבל לא שילשולים. הדבר היחיד ששונה אצלי לאחרונה זה כדורים שאני לוקחת לגלי החום בשם אקטיבל.אשמח לקבל עיצה למשהו טיבעי שיחסוך ממני את ההרגשה הנוראית הזאת בבטן. תודה והמשך יום נפלא

רונית שלום, תכשירים טבעיים לטיפול באי-נוחות, נפיחות וגזים כוללים: פרוביוטיקה (או פרוביוטיקה עם אנזימי עיכול), סיליצאה גסטרו, ועוד. מבחינה תרופתית יש תרופה בשם קולפרמין (מבוססת על שמן מנטה), ותכשירים סופחי גזים על בסיס סימתיקון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות