אלגריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/03/2014 | 10:42 | מאת: גלו גלינה

ליאת שלום, אני אלרגית מגיל קטן, ניסיתי הכל מהתחום,גם עניין של רפואית אלטרנטיבית, אני מטופלת בזילרג'י בעונות המעבר ובנוסידקס בהתקים בלילה, ניסיתי גם זריקות נגד אלרגייה(זריקה פעם בשבוע) הייתה הרגשה טובה, אך בעונות מעבר(בימים אלה) האלרגיה לא מפסיקה, אני אלרגית לאבק בעיקר וחתולים, ציינו עוד כמה גורמים בבדיקות , אך העיקר הוא האבק, יש לך הצעות נוספות בשבילי ? דברים שעוד לא ניסיתי? תרופות?

שלום, השימוש בתרופות אנטיהיסטמיניות כמו זילרג'י נותן הקלה סימפטומטית בעונות האלרגיה, אך לא מרפא את הבעיה. אם את יודעת לזהות התקופה שבה את סובלת (ממתי עד מתי), אז צריכה לקחת את התרופה על בסיס קבוע בתקופה זו. קיימות תרופות חזקות יותר הניתנות במרשם גם בכדורים וגם בתרסיסים לאף. כשאת בבית, נסי לסגור היטב חלונות (בימים הקשים) ולהפעיל מזגן (וודאי שהפילטרים נקיים מאבק), ונסי להימנע ממגע עם חתולים. ניתן לאחסן שטיחים ורהיטים שצוברים אבק. ישנם חומרים דוחי אבק שאפשר לנסות להשתמש בהם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות