מערכת חיסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/03/2014 | 15:04 | מאת: אמא

שלום רב, יש לי ילדה בת שנה ו שבע חודש הרבה נעדרת מהמעון בגלל כל מיני תחולאים למינהם שאלתי האם אפשר לתת לה משהו למערכת חיסון ואם כן אשמח אם תייעצי לי מה לקנות ומה הכי מומלץ וכמות כמובן תודה ואדוה לתשובתך

שלום, תוסף פרוביוטיקה יכול לשפר את תפקוד מערכת החיסון. מבין התכשירים הטבעיים המיועדים לחיזוק מערכת החיסון, תוכלי לתת סירופ פרוטק B, המיועד לתינוקות מגיל שנה ומעלה. תכשיר זה יש לתת לתקופות קצרות ולא באופן קבוע. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות