פיטרייה בנרתיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/03/2014 | 23:55 | מאת: שירלי

היי ליאת. יש לי דלקת חריפה בגרון והתחלתי לשתות אנטיביוטיקה מאתמול ולא לקחתי פרוביוטיקה רק היום קניתי. אני מרגישנ שמתחילה לי פטרייה ודלקת בשתן מה עלי לעשות?

שירלי שלום, המשיכי לקחת את הפרוביוטיקה בהתאם להוראות שקיבלת (שעתיים אחרי האנטיביוטיקה. כדאי לאבחן בוודאות אם מדובר בפטרת וגינלית או בדלקת בדרכי השתן, כי הסימפטומים עלולים לבלבל. טיפול בפטרת ניתן לרכוש ללא מרשם רופא (התייעצי עם הרוקח/ת שלך). טיפול תרופתי לדלקת בדרכי השתן דורש מרשם רופא. תוכלי להיעזר בתוספי תזונה על בסיס חמוציות או D-מאנוז ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות