אנהידרול פורטה לא עובד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/03/2014 | 12:13 | מאת: גכדכ

אני בן 15 וחצי,קניתי אנהידרול פורטה בגלל שאני סובל מהזעת יתר בעיקר בכפות הידיים אז לילה ראשון השתמשתי וזה לא כל כך עבד זה הפחית לי את הזיעה אבל לא בצורה משמעותית וכך גם ביום השני זה הפחית אבל לא בצורה משמעותית אולי אני לא שם נכון? כי לפני ששמתי ועליתי לישון ניסיתי לפני לשים את המשחה אבל שטפתי כי חשבתי שלא שמתי טוב שמים גם בין האצבעות? ושאני מורח יש הרבה מים כאילו אני ממש מזיע(רק שזה המשחה) יש מקרים שאנהידרול לא עבד?

שלום, כפי שציינת יש הפחתה בכמות הזיעה ולכן יש יעילות כלשהי. את התמיסה יש למרוח רק באזורים המזיעים, על עור יבש. קרא בעיון את הוראות השימוש בעלון לצרכן, ופעל לפיהן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות