בת שנה ושלושה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2014 | 11:51 | מאת: אורטל

הבת שלי בת שנ ושלושה חודשיים והיא שוקלת 9 קילו האם זה ממש משמעותי ממשקל שהיא אמורה לשקול לגילה,ומה אני יכולה לתת לה לאכל כי היא בעייתית באוכל תודה!

אורטל שלום, הקפידי על מעקב גדילה בטיפת חלב. שם יוכלו לומר לך באיזה אחוזון בתך נמצאת, ואם היא עקבית על אותו אחוזון או שיש ירידה. האחות, אם תמצא לנכון, תמליץ על תוספי קלוריות. סירופ ויטמינים בשם קידי של חברת פרמאטון, יכול לתת השלמת ויטמינים ועל-פי היצרן יכול גם לשפר תאבון. סירופ זה מיועד לשימוש מגיל שנה ומעלה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות