אורולוגיה - טיפול בסמסמקס לנשים "מבוגרים"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2014 | 16:57 | מאת: רימאל

שלום לך יש לי שאלות בקשר לתרופה ספסמקס שאימא שלי( בת 87 ) צריכה לקבל. הטיפול הוא להפחתת מתן שתן ז.א. להפחית "טיולים" לשירותים מכל שעה לתקופה יותר ארוכה מהיום הראשון של קבלת התרופה הרגישה כאבים בבטן, וכל חצי שעה בערך היתה צריכה ללכת לשירותים ובנוסף לזה עלה הלחץ דם שלה עד ל- 210 על 120 (היא גם מקבל טיפול ותרופות נגד לחץ דם גבוע אבל לפני טיפול בסמסמקס לא היה עולה יותר מ- 190 השאלה - יכול להיות דבר כזה בטיפול בסמסמקס ומה עושים ? תודה מראש

רימאל שלום, תופעות לוואי של כאבי בטן ולחץ דם גבוה מאוד הן לא נפוצות, אך יכולות להופיע בעקבות טיפול בספזמקס. ערכי לחץ הדם מדאיגים ויש לפנות בהקדם לרופא. מומלץ להפסיק את התרופה עד לבירור הסיבה לתופעות הללו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות