שילוב טיפול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/03/2014 | 02:42 | מאת: אילנית

שמו אורגנו פראי בכמוסות ומישחת אגיסטן יעיל בטיפול בקנדידה ? האם יש המלצה אחרת תודה

אילנית שלום, קרם אגיסטן יעיל לטיפול בקנדידה. אם מדובר בקרם לשימוש חיצוני, הוא יעיל רק לביטוי החיצוני של הפטריה. אם מדובר בזיהום וגינלי, ניתן להשתמש בנרות אגיסטן לשימוש וגינלי. קיימות גם תרופות מרשם לטיפול בבעיה, בהתייעצות עם רופא. מבחינה תוספי תזונה (מוצרים טבעיים) ניתן להיעזר בשמן אורגנו פראי, שמן זרעי אשכוליות, חומצה קפרילית, שום, בשילוב עם פרוביוטיקה מרוכזת. קיימים תכשירים שמכילים שילוב של מספר מרכיבים טבעיים ביחד. מטפלים טבעיים ממליצים גם על שינויים תזונתיים (בעיקר בבעיה כרונית או חוזרת) כמו, הימנעות מסוכרים, שמרים, קמח לבן, אלכוהול, מזון מעובד, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות