תרופות לכאב ראש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/03/2014 | 11:42 | מאת: תמר

סובלת כבר 3 שבועות מכאב ראש מצד ימין כולל צוואר ושחמה מצד ימין תופעה שחוזרת על עצמה כבר בפעם השלישית בשלוש שנים האחרונות למשך מס' שבועות הייתי אצל נוירולוג שלאחר בדיקה יסודית טוען שמדובר בכאבי ראש ממקור מוסקולו סקלטלי ולא נורולוגי. המליץ להתחיל טיפול משולב של INDOVIS ואלטרולט למשך 3 חודשים. האם מדובר בטיפול מונע ? האם אין סיכון לקחת כדורים אלו למשך תקופה ? האם ניתן להפסיקם מיידית האם יש צורך לקחת הגנה על הקיבה תופעות לוואי האם יש ? האם לא מומלץ לעשות טיפול כירופרקטי / פיזיותרפיה ולא להכניס את התרופות האלו לגוף ?

תמר שלום, אם את חוששת מהתרופות תוכלי לנסות שיטות אלטרנטיביות ולשמור את האופציה התרופתית למקרה שהשיטות האחרות לא יעזרו. אלטרולט מיועדת לשימוש ארוך טווח. אינדוביס פחות מיועדת לשימוש ארוך טווח, אך זה אפשרי במעקב רופא. ייתכן ותצטרכי הגנה על הקיבה, בעיקר אם יש לך גורמי סיכון לפתח כיב במערכת העיכול. אלטרולט לא מומלץ להפסיק בבת אחת (למרות המינון הנמוך), אם נלקח מעל לחודש. פירוט תופעות לוואי ואזהרות בעלונים לצרכן שאני מצרפת: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/ELATROL_ELATROLET_PT_1250579649007.pdf http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/indovis_cap_pt_1367297957506.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות