דיאטת hcg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/04/2014 | 08:24 | מאת: יעל

שלום ליאת,אני כבר כמעט חודש בדיאטת hcg ,בשבוע הראשון הורדתי 2 קילו,בשבוע השני ירדתי קילו אחד,ובשבוע בשלישי לא ירדתי בכלל,כבר שבוע וחצי שאני תקועה על אותו משקל,אציין שאין לי הרבה להוריד,7 קילו בסהכ.בשבוע וחצי האלה התחלתי ליטול גלולות מינס.ועד עכשיו יש לי דימומים.האם הגלולות והדימומים קשורים איכשהו לתקיעת המשקל?מה אני אמורה לעשות כדי להמשיך לרדת?זה מאוד מתסכל שקרוב לשבועיים אני רואה את אותו המספר שעל המשקל.תודה על עזרתך

יעל שלום, גלולות למניעת הריון עלולות לגרום לשינויים במשקל. גם מינס יכולה לגרום לשינוי במשקל (עליה או ירידה). לגבי הדימומים, אם הם לא עוברים או אם מדובר בדימום חזק, התייעצי עם רופאך. לא אוכל לדעת בוודאות אם המשקל "נתקע" בגלל הגלולות או בגלל שהגוף נכנס לסוג של מגננה עקב דיאטה חריפה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות