דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/04/2014 | 20:12 | מאת: מיטל

הזמנתי מכם תרופה שנרקחה על ידכם עבור התינוק שלי. היא עשתה לו פלאים לכתם לידה שנולד איתו. היא נגמרה וקנינו שוב אצלכם. הפעם היא עושה לו כוויה נוראית בכל פעם ששמים. אולי היתה טעות ברקיחה של המשחה? מה אפשר לעשות עם זה?

מיטל שלום, קודם כל, הפסיקי את השימוש בקרם. פני לבית המרקחת בו רכשת את התכשיר ובררי אם היה שינוי בהרכב המרשם הנוכחי לעומת המרשם הקודם. גם אם היה שינוי וגם אם לא, התייעצי עם הרופא לגבי המשך השימוש בתכשיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות