תל אביב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/04/2014 | 00:20 | מאת: נטלי

היי מה אפשר לתת לתינוקת בת חודש וחצי כדי שתעשה קקי ים כדי שתעשה קקי?

נטלי שלום, ללא התייעצות עם רופא, לא ניתן לתת טיפול תרופתי בגיל זה. לא כל מצב של ירידה בתדירות היציאות אצל תינוקות מחייב התערבות. לדוג', בתינוקות יונקים (הנקה מלאה) לעתים אין יציאות במשך מספר ימים, וזה נחשב תקין (עד 5 ימים). ניתן לעסות בעדינות את הבטן עם שמן שקדים או שמן לעיסוי הבטן של וולדה או בעדינות רבה לקפל את הרגליים לכיוון הבטן. אם התופעה נמשכת או שהתינוקת סובלת, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות