ציפרלקס והשפעתו על בדיקת אלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/04/2014 | 09:08 | מאת: הילה

שלום. אני נוטלת ציפרלקס מזה כמה נשים. לאחרונה נתפסתי נוהגת בשכרות ובקרוב המשפט. מכיוון שלא צרכתי הרבה אלכוהול (כוס אחת של חצי ליטר בירה) וחיכיתי כמה זמן מרגע סיום השתייה עד הרגע שבו התחלתי לנהוג, רציתי לדעת האם ייתכן כי בעקבות נטילת הציפרלקס כמות האלכוהול שנמדדה היתה גבוהה יותר ממצב אחר שבו לא הייתי נוטלת ציפרלקס. תודה

הילה שלום, ציפרלקס לא מתנגשת עם בדיקות מעבדה, ולכן אם עברת בדיקת דם לא אמורה להיות השפעה על רמות האלכוהול בדם. אין לי אינפורמציה לגבי בדיקת נשיפה, אך סביר להניח שאין השפעה. באופן עקרוני, לא מומלץ לצרוך אלכוהול בזמן טיפול בציפרלקס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות