פרדניזון - מתי?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/04/2014 | 13:59 | מאת: יעל ב.

מפאת בעיות בלב אני נוטלת את התרופות הבאות : בבוקר - קרדילוק , אינלפריל ואלדקטון וכמובן לוסק. בצהריים - מגנוקס ,בערב- קרדילוק ואינלפריל . לדאבוני עלי לקחת גם פרדינזון 40 מ"ג ביום במנה אחת . שאלתי - מתי לקחת את הפרדינזון ?תודה

יעל שלום, ללא קשר לשאר התרופות שלך, פרדניזון לוקחים בדרך כלל בבוקר (אלא אם כן הנחו אותך אחרת), ואחרי אוכל. ליאת

02/04/2014 | 21:04 | מאת: יעל ב

ליאת שלום. אני מבקשת להתייחס לקשר עם שאר הכדורים אותם אני נוטלת בבוקר. האם אפשר לקחת את הפרדינזון באותה עת עם אינלפריל קרדילוק ואלדקטון תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות