מלרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2014 | 10:24 | מאת: טל

שלום רב, אם יש לי כדורי מלרון (נגד מלריה) אך אני חושש שהכדורים יצאו מהאריזת אלומניות במהלך הטיול.. זה אפשרי שיהיה אפשר להעביר אותם לקופסאת פלסטיק של כדורים כמו של אדוויל או אקמול למשל? תודה רבה!

טל שלום, לא מומלץ לאחסן כדורים מסוימים באריזה של כדורים אחרים כדי להימנע מבלבול בתרופות שעלול להיות מסוכן. אם תשמרי את התרופות באריזתן המקורית בתיק מיוחד רק לתרופות, יש סבירות נמוכה שהכדורים ייפגעו. תוכלי לגזור את מגשית הכדורים (לשתיים או ארבע) ולשמור בקופסת פלסטיק (שאין עליה כיתוב של משהו אחר) עם מדבקה ובה שם התרופה, אצווה ותאריך תפוגה וכמובן עלון לצרכן בהישג יד. ליאת

03/04/2014 | 22:31 | מאת: טל

היי ליאת, תודה רבה על התשובה המהירה! זה עלול להיות מסוכן אך ורק מתוך בלבול של כדורים? תודה רבה. טל (אני בחור :) )

מנהל פורום תרופות ורוקחות