נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2014 | 12:26 | מאת: סתיו

שלום, אני בת 16 יש לי נשירת שיער נוראית!! השיער שלי לא ממש ארוך ומאוד דק ולא מלא.. לקחתי ויטמנים b לא עזר! הלכתי לספר שלי והתייעצתי, הסתפרתי.. כבר נמאס לי כל הזמן במקלחת נשירת שיער, על המיטה שיער !! גם ככה הוא לא מלא ודק מאוד ! איזה ויטמנים/כדורים מומלצים יש? והאם יש כדורים, ויטמינים לנשירה ולפצעונים בפנים? תודה.

סתיו שלום, נשירת שיער היא תופעה פיזיולוגית. יש תקופות שבהן השיער נושר יותר ויש תקופות שפחות וזה טבעי ולא דורש טיפול. אם מדובר בתופעה ממושכת ויש הידלדלות משמעותית של השיער, מומלץ להתייעץ עם רופא עור (ובאותה הזדמנות גם לגבי הפצעונים). שיער יכול לנשור גם במצבי מחלה מסוימים וגם בעקבות דיאטות לא מאוזנות. בבדיקות דם ניתן לזהות חוסרים בויטמינים או במינרלים שונים שעלולים להשפיע על בריאות השיער. אם תזונתך אינה מאוזנת, תוכלי לנסות תכשיר מולטיויטמין המותאם לשיער. לגבי HNS, המוצר יכול להתאים לבעיה של נשירה, אך פחות לבעיה של פצעונים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות