נרות גליצרין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2014 | 16:03 | מאת: אילנה

שלום אמא שלי (בת 85) סובלת מעצירות והיא משתמשת מפעם לפעם בנרות גליצרין. היום קניתי לה בבית מרקחת נרות חדשים ללא מרשם וקראתי את העלון לצרכן שם נכתב שאין להשתמש במקרה של אי ספיקת לב ! לאמא יש בין השאר גם אי ספיקת לב והיא לא ידעה שאסור לה להשתמש בנרות הנ"ל. במקביל גם נכנסתי לאחד האתרים באינטרנט לברר מתי משתמשים בגליצרין ושם נכתב: "אי ספיקת לב יכולה להגביר טחורים בגלל בעיה בכלי דם..." ובהמשך מציגים מוצרים לעצירות שגורמת לטחורים וביניהם ...גליצרין !!! כלומר: יש כאן סתירה.... מה דעתך ? תודה מראש על תשובתך אילנה

אילנה שלום, אי ספיקת לב יכולה להיות בדרגות שונות, ולכן כדאי להתייעץ עם רופא לגבי השימוש בפתילות במצבה. לא הבנתי על איזו סתירה את מדברת, אנא נסחי שוב את השאלה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות