פליטה אחרי נורופן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/04/2014 | 20:41 | מאת: ויקי

היי ליאת , ילד בן שנתיים נתתי לו נורופן ומיד אחרי זה הוא פלט הרבה אז ננתתי לו עוד חצי מנה, של נורופן, האם זה בסדר ומה מומלץ לעשות אם נותנים סירופ והילד מייד אחרי פולט? תודה על המענה!

ויקי שלום, אם יש עדות לכך שהילד פלט את כל המנה, צריך לחכות כ-20 דק' ולתת שוב מנה . אם יש ספק, עדיף לחכות (אם החום לא גבוה מדי) ואחרי כשעה, אם לא ירד החום, לתת אקמולי או נובימול, המכילים חומר פעיל אחר. קחי בחשבון שתרופות נוזליות נספגות מהר, וקשה להעריך כמה מהתרופה כבר נספגה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות