הפרעות זכרון לאחר נטילת SSRI

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2014 | 23:35 | מאת: מור

אני נוטלת SSRI מספר חודשים עקב חרדות, שמתי לב שאני שוכחת דברים שהייתי זוכרת בקלות, וממש יש לי בלאקאאוטים וקשה לי להיזכר לדברים, מה אני יכולה לעשות בנידון? האם יש משהו שיכול לשפר את הזכרון?

מור שלום, לגבי שינוי בתרופה (החלפה או התאמת מינון) עלייך להתייעץ עם רופא שייקח בחשבון את מידת השיפור במצבך בעקבות הטיפול ועד כמה התופעה שציינת מפריעה לך. וודאי שאת ישנה מספיק או שאינך מוטרדת מדי ושאינך אנמית, כי אלה גם דברים שמשפיעים על זכרון. תוכלי לקחת תוסף תזונה לשיפור זכרון כמו אומגה-3 או מוצר בשם ויקוג. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות