אל טירוזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2014 | 14:48 | מאת: אפרת

שלום בני בכיתה יא (בגרויות...)צורך קונצרטה ואנו מבקשים לנסות טיפול חליפי של טירוזין בשילוב ויטמין בי 6. האם יש בעיה/סיכון לצרוך במקביל עם הקונצרטה, עד ירידה בהדרגה או שעליו להפסיק לחלוטין את השימוש בקונצרטה לפני תחילת השימוש בטירוזין ןבי 6?? תודה רבה

אפרת שלום, יש בעיה בשילוב טירוזין עם תכשירי מתילפנידאט. יש סיכוי להגברת תופעות לוואי של קונצרטה. או שתתחילו בטיפול אחרי הפסקת קונצרטה או שתתייעצו עם הרופא לגבי מעבר לתכשיר קצר טווח במינון נמוך יותר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות